Gütermann

De garens van Gütermann zijn verkrijgbaar op klosjes
van 50 meter, 100 meter, 200 meter, 500 meter en 1000 meter.

Gütermann bij vele bekend van de naaigaren. Maar Gütermann heeft meer dan alleen het "gewone"-allesnaaigaren. Speciaal voor de quiters is er 100% katoen garen. Voor de zijde liefhebbers is er zelfs een 100% zijde garen. Onder het label Sulky heeft Gütermann borduurgarens en borduurvlies.

Gütermann naaimachinegaren

Heb je ook wel eens dat je bezig bent met naaien en elke keer breekt de draad? Gütermann naaimachinegaren is van de hoogste kwaliteit... We hebben alle kleuren  op voorraad van de 200 meter Gütermann naaimachine garen. Gütermann staat voor merkkwaliteit naaimachinegaren. Ook voor naaimachinegaren van Gütermann bent je bij ons aan het juiste adres. Gütermann naaimachinegaren levert het sterkste naaigaren voor uw naaimachine! Gütermann garen wordt geadviseerd door de meeste naaimachine fabrikanten. Bestel jouw Gütermann garen eenvoudig in onze winkel in Haarlem.

Helaas kunnen wij niet instaan voor kleurafwijkingen van de door jouw gekochte artikelen. Je moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeldkwaliteit van je monitor niet exact de juiste kleur bij jou op het beeldscherm verschijnt.

Gütermann

Mettler

 


Conen voor de Lockmachine

   


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 8 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-3.jpg
FacebookPinterest