20% korting op brei- en haakgarens bij Van der Raad Kleinvak

WINKELEN  |   01 juli 2013   |  Dichtbij Zuid-Kennemerland

HAARLEM - Het voorjaar van 2013 bracht ons weinig mooi weer. Iedereen is een beetje chagrijnig en heeft het over "de zon" die maar niet wil schijnen. Voor veel mensen is er geen vakantie weggelegd dit jaar, alles is duurder geworden en ook zij moeten op alles bezuinigen dus een vliegreisje naar zonnige oorden is er dit jaar niet bij. Daarom geeft Van de Raad Kleinvak in Haarlem in de maanden juli & augustus 20% korting op de gehele collectie brei- en haakgarensDe nieuwe zomercollectie met de leukste modekleuren die hip, fris en zomers cool zijn maar ook de garen die het hele jaar door in de collectie zitten. Vergeet de garen voor het interieur niet. Ook die zijn de komende twee maanden met 20% korting vekrijgbaar. Nee, u hoeft zich ook de komende maanden niet te vervelen. Haast u want OP=OP! Alleen de winkelvoorraad heeft korting.


De garencollectie heeft voor elk wat 'wols'. Kies uit: zuiver katoen of katoen met een mengdraad, puur acryl of acryl met een mengdraad, zuiver wol of wol met mengdraad. Nooodle Bandjesgaren blijft ook komende seizoenen een hot item. Dit garen is speciaal gemaakt voor de ware handwerkliefhebster die het groot aanpakt. En nu alles met 20% korting! Laat nu die zon maar komen, het is de hoogste tijd!

Handwerken is hip!
Handwerken was vele jaren oubollig en deed je vooral aan je oma denken. Inmiddels heeft handwerken -in allerlei vormen- opnieuw een vlucht in populariteit genomen. Dat je handwerkt is niet meer truttig en je mag er voor uitkomen én laat al dat moois maar zien.

Mensen veranderen
Niets is zo veranderlijk als de mens en als de economie dan ook nog niet mee wil werken, wordt de mens plots creatiever. Op allerlei vlakken, want de handelsgeest haal je niet uit een Hollander. Als je dit dan ook nog kunt samenvoegen met creativiteit... dan is handwerken weer op en top hip!

Natuurlijk doet iedereen wat hij/zij zelf wil, maar het voordeel van het ‘hippe’ is dat er in zo'n periode simpelweg meer verkrijgbaar is in kleuren, materialen, pakketten en patronen. Daar kun je dus je voordeel mee doen en je helemaal uitleven.

Dichtbij


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 24 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-4.jpg
FacebookPinterest