Dichtbij - Januari 2015

vd Raad Kleinvak; maak deze winter zelf de leukste kleding

WINKELEN  |  13 januari 2015   |   Door www.vd-raad.com

HAARLEM - VD Raad Kleinvak in Haarlem heeft alles in huis om deze winter de leukste kleding, mutsen, sokken of sjaals te maken. Er zijn verschillende inspirerende modellen voor de hele familie om te haken of te breien. Leuke patronen voor jong en oud in alle maten en verschillende stijlen. Uiteraard alles passend bij het modebeeld van deze winter. Naast de haak- & breigarens en handwerkgidsen heeft VD Raad Kleinvak een ruime keuze aan handige accessoires zoals pompom-makers, looms en een selectie van de leukste haak- en breiboeken voor amigurumi, cupcakes, en mode.

Maak zelf lekker warme sokken, een sjaal of muts. In de winkel vind je mooie wolletjes, brei- en haaknaalden, looms of handige toerentellers. Dus alles wat je nodig hebt om je handwerk tot een succes te maken ligt bij VD Raad Kleinvak. Truien en vesten zijn nu de belangrijkste items in je garderobe. Wat er uitspringt zijn de opvallende geruite patronen. De kleuren zijn divers zoals de aardetinten, warme grijstinten en het wolwit. Stoere sjaals, cols en omslagdoeken blijven onverminderd populair.

In de Katia tijdschriften zijn veel patronen door Engelse sferen geïnspireerd. Het Scheepjeswol Stijldossier is internationaal opgezet. Mooie modellen uit New York, Milan, Parijs, Berlin en London komen over de catwalk lopen. Een collectie met allure. Voor zowel de brei- als de haakliefhebbers is er het komende seizoen voldoende keus dus kom snel langs, laat je inspireren en ga lekker aan de slag!

VD Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 85 in Haarlem
Tel. 023 - 538 30 33
www.vd-raad.com


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 24 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-3.jpg
FacebookPinterest