Dichtbij April 2014

Nieuwe lente en zomer handwerktrends bij v/d Raad Kleinvak
WINKELEN  |   04 april 2014   | Dichtbij Zuid Kennemerland

HAARLEM - Licht uit, spots aan voor de nieuwe lente & zomer handwerktrends! Geometrische patronen gecombineerd met felle kleuren zorgen de komende maanden voor een opvallende look. Zwart, wit & heel veel kleur maar vooral stylish met een fleurig tintje. Dus voor het voorjaar- en zomer handwerkseizoen 2014, komt u gewoon weer naar van der Raad Kleinvak in de Spaarnwouderstraat 85 in Haarlem.

Felle kleuren zijn dit jaar de trendsetters. De nieuwe brei- en haakmode is elegant, vrouwelijk en zelfbewust. Kan een warme zomerdag mooier zijn met een eigen gebreide creatie... jazeker! Laat u betoveren door zachte brei- en haakgarens, ervaar de intensieve kleuren collectie. Toon uw eigen stijl met de combinatie van de garens onderling. Katia, Scheepjeswol en Online maken uw zomer nog hotter.

Knutselen in de tuin
We kunnen allemaal niet wachten om in de zon te gaan zitten. Lekker in de tuin, op het dakterras of gewoon voor de deur op een bankje. Op jacht naar de nodige vitamine. Neem eens een leuk handwerkje mee naar buiten. Borduren gaat prima in de zon. Van der Raad Kleinvak heeft een ruim aanbod aan borduurpakketten en uiteraard al het nodige materiaal zoals borduurgaren, naalden, schaartjes, hoepels etc.. 

Wat dacht u er van om een oud shirt op te pimpen met leuke applicaties, kraaltjes of knoopjes. Wat ook super leuk is om er ritssluitingen in tegengestelde kleuren op te naaien. Ook leuk is het punniken van sieraden. Dit jaar zijn de Wereld Kampioenschappen in Brazilië... "Hup Holland Hup"! Maak vast je eigen WK outfit compleet met een rood, wit, blauw, oranje zoals een zomersjaaltje of punnik een oranje ketting! 

Oranje Satijnlint en Rood-Wit-Blauw Ribslint
Dit jaar beleven wij onze eerste Koningsdag. Koningsdag is op 27 april  (Dit jaar vieren wij het op zaterdag de 26ste omdat onze eerste Koningsdag op zondag valt) en dat zullen we met plezier vieren. Op Koningsdag zien we veel versieringen, lintjes en kledingaccessoires met oranje en rood-wit-blauw lint. In de aanloop naar Koningsdag kunt u de leukste dingen fabriceren met deze linten. Van de Raad Kleinvak heeft een grote voorraad in allerlei dikten. Ook te gebruiken voor het WK voetbal natuurlijk.

Van der Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 85 zw
2011 AC Haarlem 
Tel. 023-5383033
www.vd-raad.com


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 32 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-2.jpg
FacebookPinterest