Kralen

Werken met kralen is erg leuk en de mogelijkheden zijn ongekend. Sieraden maken is het eerst waar je aan denkt maar je kunt met kralen nog veel meer. Wat te denken van haken met kralen, kralen weven, met kralen borduren en ja natuurlijk... de meest voorkomende vorm is inderdaad rijgen. Op deze pagina een kleine samenvatting over de mogelijkheden van kralen. Onderaan deze pagina hebben wij wat patroontjes voor het weven en het maken van sieraden voor je geplaatst. Klik even op de kleine plaatjes voor een grotere weergave.


Kralen Haken
Kralen Haken

 
Kralen Weven
Kraaltjes Weven


Kralen Borduren
Kralen Borduren


Sieraden Maken
Sieraden maken


Sleutlehangers en figuren maken
Figuurtjes en sleutelhangers

Patronen Figuren

Patroon Balletschoenen     Sleutelhangers   Pink Panter   Duck

  Krokodil van kraaltjes  Haan van kraaltjes  Hond van kraaltjes 
Kraaltjes Giraf  Kikker van kralen

Koe van kralen  Koe van kralen plat

Figuurtjes van kralen


Patronen Kraaltjes Weven
Kralen Weven Patroon  Kralen Weven Patroon  Patroon Kraaltjes Weven  Patroon kraatkes weven  Patroon kraaltjes weven  Kraaltjes weven patroon  Patroon kralen weven  Patroon kralen weven

Patroon kraaltjes weven 

Bracelets geweven door jou Inhoud "bracelets geweven door jou"

In Bracelets geweven door jou staan 20 geweven sieraden die stap voor stap worden beschreven. De eenvoudige projecten kun je met de weefsteek maken, voor de meer gevorderde projecten is een weefraam nodig. Auteur Elke Eder liet zich voor dit boek inspireren door verschillende stylen & kleuren. Van sieraden in hippie stijl tot zomerse armbanden in bonte kleuren. Weef je eigen trendy armbanden met bijpassende oorbellen of ketting; zo heb je altijd iets dat bij je outfit past!

Weefgetouw om met kralen te weven

Kralen in de winkel

 


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 16 gasten en geen leden online

FacebookPinterest