Interieur Handwerken

Leuke ideeën om je creativiteit in een interieur terug te laten komen. Maak je eigen kussens, poef, vaas-hoesje of pimp je bloempotten op. Het voordeel van zelfmaken is dat je jouw kleuren precies kunt kiezen. Deze pagina is hoofdzakelijk bedoeld om jouw creativiteit een zetje te geven.

Wij hebben niet van alles de patronen, maar sommige items wijzen zichzelf.

Interieur Handwerken

Wil je voor het eerst iets breien voor in je huis?  Begin dan eens met een kussen. Woonkussens op de grond, in de bank of lekker op dat houten bankje buiten in de tuin. Het maakt niet uit of je nu een gerstekorrel gebruikt, of je breit hem met een kabel, het mag allemaal. Kussens zijn de trend en daar mag je alle variaties op bedenken.

Brei of haak kussens voor jr interieur.

In het nieuwe Katia tijdschrift "Beginners 3" staan patronen voor onderstaande kussens.
Klik op de plaatjes voor een grotere weergave.

Kussen patroon in Katia boek "Beginners 3". Kussen patroon in Katia boek "Beginners 3". Kussenpatroon in Katia boek "Beginners 3". 
Brei of haak je eigen poef.
Brei of haak je eigen poef

Gehaakte poefs

Deze waxinelichtjeshouders geven zeker sfeer in huis of, op een zomerse avond buiten in de tuin! Tip: Doe in het jam-, groente- of Olvaritpotje een laagje schelpenzand, om te voorkomen dat het kaarsje naar de zijkant van het potje schuift (en evt. je haakwerkje door warmte kan beschadigen).

Sfeerlichtjes Haken 

Een plaid of gebreide deken is heerlijk warm om lekker onder te kruipen op de bank, maar is ook uiterst decoratief. Vooral tijdens de wintermaanden brengt een zacht kleed warmte in huis. Het is de ideale bed- en bankgenoot.

Een plaid of een deken haken of breien.

Onderstaande patronen staan in het Katia tijdschrift "Dames 81" Zomer 2015.
Klik op de plaatjes voor een grotere weergave.

Plaid haken, Katia "Dames 81" Katia "Dames 81", plaid patroon Patroon voor deken in de Katia gids "Dames 81".

Haken voor je kat? Jawel, dat vinden ze fijn! Wil jij niet zo’n lelijk kattenkussen in je huis? Dan zul je er wat voor moeten doen. Haak een knus huisje voor je harige vriendje of -dinnetje.Ze zijn er gek op. Kies bijvoorbeeld de garens Cotton Cord, Big Cotton, of Artico van Katia of kies voor Misty van Scheepjeswol. Je kat zal het een zorg zijn, als het maar zacht is. Kies wel een kleur die mooi matcht met jouw eigen interieur, zo ben jij blij en is je kattekind blij.

Kattenmandje gehaakt

Kattenmandje haken

Nog meer leuke interieur patronen uit de zomergids: "Dames 82".
Klik op de plaatjes voor een grotere weergave.

Patronen uit de Katia gids "Dames 82". Patronen uit de Katia gids "Dames 82". Patronen uit de Katia gids "Dames 82".

Granny Squares mogen in geen enkel interieur ontbreken. Granny's zijn de trend. Het geeft je interieur een bijzondere eigen charme. Kleurrijk, vrolijk en altijd uniek. Ook als je naar buiten gaat  kun je niet zonder je Granny Square plaid. Lekker op het strand of om mee te nemen op een zomerse picknick. Wij verkopen diverse boeken en bladen waar inspirerende Granny Square patronen in staan.

Granny Squares voor ieder intérieur. 

Katia Patronen boek voor het interieur.

Hier een paar video's om te laten zien wat je o.a. voor je interieur kunt maken.


De werkbeschrijving van bovenstaand kussen HIER.

 


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 19 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-3.jpg
FacebookPinterest