Handwerk Boeken

Dikke Dames Haken   Dikke dames Haken
Klik voor een grotere weergave.
 

Boekenlegger

  Honden en puppy's Breien 

Dol op honden? En op breien? Dan is dit boek echt wat voor jou! Brei je eigen beste vriend, vol karakter en hondencharme. Honden & puppy’s breien beschrijft alle technieken en geeft informatie over benodigdheden, zodat ook beginnende brei(st)ers hun eigen hondje kunnen breien. Naast 19 honden om te breien geeft dit boek ook patronen voor voerbakjes, manden en botten om je gebreide vrienden mee te verwennen. 

Boekenlegger

Knuffels Breien Knuffels breien 

Boekenlegger

 Haken en kleur buiten  Granny Squares  

1. Na de bestseller Haken & kleur en Haken & kleur FEEST, zijn Claire en Saskia op pad gegaan en hebben een hele collectie haakwerk gemaakt om buiten te gebruiken, te dragen of de tuin mee te versieren. Ze maakten prachtige sjaals en omslagdoeken, mooie picknickkleden en kussens, en wollige tassen en polswarmers. Ze versierden de tuin met slingers, guirlandes en zelfs een kroonluchter. Natuurlijk haakten ze ook een hangmat om heerlijk in weg te dromen. Alle projecten hebben weer hun bekende kleurrijke frisse stijl. Haken & kleur – BUITEN is een heerlijk boek, om uit te haken of om lekker in te bladeren en inspiratie uit op te doen. Claire Boeter & Saskia Laan zijn succesvolle bloggers en hebben grote scharen fans en volgers opgebouwd, die in de rij zullen staan voor dit derde boek. 

2. Kleurrijke vierkantjes om zelf te haken! Haakliefhebbers zullen graag Granny Squares haken. Ze zijn snel klaar en met deze nostalgische vierkantjes kun je van alles maken: kussens, een kleed, een tas, hoesjes, sjaals en nog veel meer. Met allerlei varianten en kleurcombinaties kun je je ontwerpen aan elke stijl aanpassen. Wie eenmaal begint aan Granny Squares zal er steeds weer nieuwe toepassingen voor vinden.

Boekenlegger 
Bracelets geweven door jou Inhoud "bracelets geweven door jou"

In Bracelets geweven door jou staan 20 geweven sieraden die stap voor stap worden beschreven. De eenvoudige projecten kun je met de weefsteek maken, voor de meer gevorderde projecten is een weefraam nodig. Auteur Elke Eder liet zich voor dit boek inspireren door verschillende stylen & kleuren. Van sieraden in hippie stijl tot zomerse armbanden in bonte kleuren. Weef je eigen trendy armbanden met bijpassende oorbellen of ketting; zo heb je altijd iets dat bij je outfit past!

Boekenlegger

Haak je eigen boerderij
Haak je eigen boerderij

Haak je eigen boerderij met koe, varken, paard en kip! Boer zoekt haaknaald! Christel Krukkert heeft de hele boerderij gehaakt, niet alleen boer Teun, ook boerin Sien, de trekker en de giertank, knecht Koen, Bertha de koe, Bruno het paard en Victor het varken. En de hond, de poes, de kippen en konijnen maken het compleet. Pak snel een haaknaald en een paar bollen katoen om zelf de hele boerenfamilie te haken.

Boekenlegger

Autootjes haken Autootjes haken binnen

Autootjes Haken binnen Autootjes Haken - binnen

De gehaakte vierwielers uit Autootjes haken wil je gewoon hebben: de brandweerauto, het volkswagenbusje, de politieauto, de rode mini en ook de andere modellen die Christel voor dit boek heeft ontworpen. Ze zijn geweldig leuk en hebben allemaal hun eigen karakter. Met de heldere werkbeschrijvingen kan iedere haker meteen aan de slag!

Boekenlegger

75 Bloemblokken om te haken

75 Bloem blokken om te haken

Granny squares haken: saai en ouderwets? Geef ze een moderne twist. Dat maakt de vierkanten echt leuk en zeker niet ouderwets. Er staan prachtige, kleurrijke granny squares in. Mooi op kleur en in verschillende vormen. De grootte van blokken is gemakkelijk aan te passen. Gebruik je andere kleurcombinaties dan geef je de granny's een eigen sfeer.  

Boekenlegger

Haak en breiboek Zoomigurumi Inhoud Zoomigurumi haakboek

 

Zoomigurumi Bij Zoomigurumi Vogel Toekan Zoomigurumi Hertje Zoomigurumi 4 Olifant Zoomigurumi 4 Kikker Zoomigurumi 4 Oranje Leeuw
Zoomigurumi 4 Dolfijn
 Zoomigurumi 4 Paard Zoomigurumi 4 Giraf Zoomigurumi 4 Kitten Zoomigurumi 4 Aap Zoomigurumi 4 Duif

De Zoomigurumiboekjes bevatten de meest onweerstaanbare beestjes uit onze collectie. In elk boekje vind je toppatronen van designers uit de hele wereld, telkens voorafgegaan door een duidelijke en eenvoudige handleiding, zodat ook beginners ermee aan de slag kunnen. Je vindt in dit nieuwe boek 15 patroontjes van verschillende designers, waaronder Will de tropische vogel, Charlie de kat, Doris de dolfijn, Emily de olifant, Jacques de duif, Stanley de giraffe, Kirk de kikker, Orwell de orang-oetan, Zeno de honingbij, Toru het hertje, William de worm, Sammy het zeepaardje, Leopold de leeuw, Hector het paard en Sofi het schaapje.

Boekenlegger

Katia, alle steken voor het breien Alle steken voor het breien inhoud

Van de meest klassieke tot de meest complexe en spectaculaire steken....eenvoudig, ajour, kabels, tweekleurig, Ierse steken, jacquardsteken... 274 steken voor het handbreien, 1 voor 1 gefotografeerd en gedetailleerd beschreven voor een juiste uitvoering. Steken die je fantasie ontwikkelen, voor een beter gebruik van de wol en kleuren waardoor je vaardigheden op de proef gesteld worden. Een hulpmiddel om je te ontspannen en plezier te hebben in het breien met ...Katia. Een onmisbaar naslagwerk voor beginners en gevorderden.

Katia, Alle steken voor het haken  Katia, alle steken voor het haken

Van de meest klassieke tot de meest complexe en spectaculaire steken. 220 steken voor het haken, 1 voor 1 gefotografeerd en gedetailleerd beschreven voor een juiste uitvoering. Steken die je fantasie ontwikkelen, voor een beter gebruik van de wol en de kleuren waardoor je vaardigheden op de proef gesteld worden. Een hulpmiddel om je te ontspannen en plezier te hebben in het haken. Het ideale naslagwerk.

Boekenlegger

Handwerkboek ik leer breien Handwerkboek "ik leer breien" inhoud

Handwerkboek "Ik leer haken" Handwerkboek "ik leer haken".

Boekenlegger

 Handwerkboek Punnik Pret  Handwerkboek "Punnik Feest"

Boekenlegger

 

 

 


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 20 gasten en geen leden online

FacebookPinterest