De Knifty Knitter


Knifty Knitting is de een techniek die je gebruikt om te breien zonder naalden. Er zijn hoepels (Looms) om rond te breien en langwerpige (Looms) om rechte lappen te breien. Hoe dan ook, het resultaat is verbluffend leuk. Een leuke hobby die behoorlijk verslavend werkt! Met de echte originele breiringen sets van Knifty Knitter was breien nog nooit zo eenvoudig. Voeg iets unieks aan je garderobe toe. Brei je eigen mutsen, sjaals en andere dingen waarin je je eigen identiteit en stijl laat zien. Dit allemaal terwijl je lekker en ontspannen bezig bent met je hobby. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bijgesloten instructies te volgen.

Het programma bestaat uit een ronde set met ringen in vier maten, een rechte set voor het dubbelbreien, een breihaak en een pomponmaker. De breitechhniek op de Knifty Knitter is makkelijk. De Knifty Knitter heeft allemaal pinnen en een buitenpin. Aan deze buitenpin wordt de draad voor het aanhechten vastgeknoopt. De draad wordt binnenlangs geleid.

Rechthoekinge breilooms


Maak voor de lussen een slag om alle pinnen. Maak voor de tweede lus een lus om een paar pinnen en haal de onderste lus over de bovenste lus en de pin. Werk  zo verder. Ook zijn er variaties mogelijk door pinnen over te slaan. De resultaten zien er trendy en professioneel uit, moderne sjaals, sokken, poncho's, hoedjes, mutsjes, hesjes, tasjes en kussens.

Prym Sokken Loom  Knifty Loom voor muts en sokken

Loom Haak van Prym

Knifty Knitter met katoen

 


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 12 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-2.jpg
FacebookPinterest