Breigarens en Wol

 

Wol, katoen en breigarens in allerlei soorten, prijzen en kwaliteiten.
De grootste leveranciers met de meest gevarieerde collectie zijn Scheepjeswol, Katia en On-Line. Om dat zo goed mogelijk te presenteren hebben wij op de pagina "Garens" een presentatie gemaakt zodat je een indruk krijgt van wat wij zoal verkopen op gebied van wol, katoen en breigarens. Je kunt ook bij ons terecht voor een groot assortiment brei- en haaknaalden van allerlei materiaal. Tevens hij hebben wij een grote collectie handwerkboeken met de allernieuwste patronen. Alles afgestemd op de laatste trend en mode, ongeacht het seizoen. Garens voor het betere brei- en haakwerk? Van der Raad Kleinvak heeft een uitgebreide collectie, breigarens, haakgarens, sokkengarens en viltgarens in de nieuwste modieuze kleuren en materialen. Meer dan 180 verschillende soorten garen, o.a. wol, alpaca, viscose, katoen, mengdraden en acryl. Geschikt voor haak- en breinaalden dikte 2 t/m 25 mm.

Brei-etiket 
Het etiket van breigaren geeft je alle informatie over de samenstelling. Wanneer het een menggaren is, staat de samenstelling en verhouding van de verschillende soorten garens duidelijk en overzichtelijk aangegeven.


  

Ben je nog op zoek naar een goede kwaliteit breigaren? 
Dan ben je bij vd Raad Kleinvak op het juiste adres.

Op deze website vind je slechts een beperkte selectie van ons ruime aanbod terug. Wij hebben een gevarieerdere keus in diverse materialen en veel meer dan hier op deze site wordt weergegeven. Vind je niet wat je zoekt? Spring dan eens binnen in de winkel in Haarlem en blader ter plaatse in mijn verschillende catalogi!

Tenslotte nog een kaart die al die wasvoorschriften uitlegt.
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Wasvoorschrift


vd Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 124
 2011 AH - Haarlem

We hebben 31 gasten en geen leden online

Aanbieding-vd-Maand-4.jpg
FacebookPinterest